Slovensky Magyar
Az ÖN SZAKÉRTŐJEa légkondicionálásban
 A Com-Klíma Kft. 2009 óta forgalmazza a világszínvonalú Daikin és Samsung klímakészülékeket nagyfelhasználók és a lakosság részére immár Magyarországon is.

Valamennyi általunk forgalmazott készülék esetén biztosítjuk a garanciális kötelezettségek teljesítését és a hatályos EU-s szabványoknak megfelelő dokumentumok biztosítását.
A Com-Klíma Kft. termékkínálat bővítése folyamatos, 2012-ben bevezetésre került a Teknopoint klímakészülék család.
Szerviz divíziónk biztosítja, hogy a nálunk vásárolt készülékek a megfelelő szakértelemmel, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság előírásainak betartásával kerülnek beépítésre, 
a szükséges dokumentumok kitöltését és kezelését a telepítési munkák folyamán lebonyolítja. Egész évben stabil, képzett szakember állománnyal látjuk el a telepítési és a karbantartási munkákat.

 

A Daikin és a Samsungtermékek esetén a gyártó által biztosított 24 hónap garanciát, a Teknopoint termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk.

Az Európai Unió célkitűzéseivel harmonizáló, az EU klímavédelmi hatósága által ellenőrzött környezetvédelmi 2020-as direktívák maradéktalan betartása mellett kötelezte el magát a Com-Klíma Kft. Minden készülékünk az előírásnak megfelelő paraméterekkel, rendelkezik. Szakembereink a gyártók által nyújtott továbbképzéseken folyamatosan részt vesznek, minden telepítésnél, karbantartásnál a környezetvédelmi előírások betartását garantálják.