A Daikin extra vékony készüléke
Daikin Sensira új készülék
Több mint 17 év tapasztalatával segítjük a megfelelő rendszer kiválasztásában.

Küldetésünk, hogy a klímaberendezések meghatározó forgalmazójává váljunk minden piacunkon úgy, hogy a fenntartható növekedés hosszú távú célokra és vállalkozói gondolkodásra alapozva, szilárd pénzügyi alapot valósítson meg.

Elkötelezettek vagyunk a tartós, kiváló minőségű és innovatív gépek, szerelési anyagok értékesítése, szállítása, telepítési folyamata mellett, hogy kimagasló értéket képviseljünk a vásárlók és felhasználók számára.

Hatékony és minőség-orientált telepítési és szerviz folyamatokat alkalmazunk, kollégáinkat folyamatosan képezzük, biztosítva az új technológiák biztos alkalmazását.

A dolgozóknak olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amely ösztönző, megfelelően jutalmazza őket és kellemes számukra. Cégünk a folyamatos fejlesztés kultúráját valósítja meg minden tevékenységben, a fejlesztés motorja a motivált, csapatmunkára kész dolgozók.

Minden tevékenységünket etikus, felelősségteljes, a törvényeknek és szabályoknak megfelelő módon, az EU környezetvédelmi direktívák és az NKVH jogszabályok, valamint dokumentumkezelési előírások maradéktalan betartása mellett végezzük.

A COM-KLÍMA Kft. kis és nagy teljesítményű klímaberendezéseket, klímarendszereket és hőszivattyúkat forgalmaz és telepít több mint 20 éve Szlovákiában és immár 9. éve Magyarországon.

Főbb forgalmazott márkáink a Daikin és a Samsung. A Com-Klíma Kft. a Daikin kiemelt Home Comfort Expert partnere immár 6. éve.

 Cím
COM-KLÍMA Kft.
2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 23 880 730; +36 30 515 3260
email: budapest@comklima.hu
Home C°mfort Expert