GÉPÉSZMÉRNÖK, FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐ

Ön itt van:  FŐOLDAL » Karrier » Gépészmérnök, felelős műszaki vezető

Épületgépész mérnök, felelős műszaki vezető, csoportvezető

A pozició összetett munkafeladatokat izgalmas, kihívásokkal teli és sok lehetőséget biztosít a szakmai fejlődésre!
 
Áltatni nem fogunk, nem labormunkát kínálunk. Olyan kiemelt partnerekkel dolgozhatsz nálunk területen és irodában egyaránt, akik folyamatos fejlesztéseik során visszatérően minket bíznak meg. A beruházások és fejlesztések során tapasztalatodat hasznosíthatod és újakra tehetsz szert.
 
Feladataid lesznek árajánlatok készítése, kapcsolattartás beszállítókkal, alvállalkozókkal, részt fogsz venni az alvállalkozói és beszállítói szerződések előkészítésében, kivitelezések előkészítésében, kivitelezői csapatok ellenőrzésében.
 
A vállalkozási szerződések teljesülésének koordinálása és kontrollálása, különös tekintettel a műszaki tartalomra, határidőre, minőségre, valamint a beszállítói és alvállalkozói követelményekre kihívásokkal teli, de egy összeszokott, fiatalos, problémákat csapatban megoldó irodai hátteret tudhatsz magad mögött. Célunk teljesíteni a megbízásokat, elvégezni a munkát, elérni a sikert.
 
Elvárjuk, hogy érts a munkádhoz, legyen épületgépész végzettséged / közép- vagy felsőfokú/, szakmai tapasztalatod, AUTOCAD ismereted. Nem kérdés a felhasználói szintű számítástechnikai ismeret, a jó problémamegoldó, kommunikációs és szervező készség, B típusú vezetői engedély.
 
Légy önálló, precíz, megbízható! Tudjuk munkánkban kell, hogy legyen stressz tűrésed, nyílt és kreatív gondolkodásod, proaktivitásod; rugalmasságod.
 
Amit kínálunk ezért: versenyképes jövedelem, cafetéria, cégautó (magánhasználatra is), laptop, céges mobiltelefon, fiatalos munkahelyi légkör, tanulási lehetőség, hosszú távú, stabil munkalehetőség!
 
Ha képes vagy csapatban dolgozni, kisebb csapatot irányítani, motiválni, kezelni akkor küldd el Önéletrajzodat és jelentkezz most!
budapest@comklima.hu
 
 
 
+36 23 880 730